Keissi #1

Lapland Taxi

Taksipalvelut Ylläksellä on ensimmäinen asiakkaamme, jolle teimme verkkosivut, logon ja infonäyttöjen mainostuotantoa

Lapland Taxi Ylläs Louru, Työmme

Seuraa Lapland Taxia

Lapland Taxilla pääset sieki perile!

Lapland Taxin sivusto tehtiin ensimmäisenä vuonna 2018. Tällöin Louru Oy:tä ei vielä tunnettu, mutta Anssi ja Janne päätti kuitenkin yhdessä tehdä pro bono-tyyppisesti verkkosivut. Yhteistyö toimi hyvin joka lopulta vei kaverukset yhteisen firman alle. Logon suunnitteli tällöin kolmas osakas Oskari.

 

Lapland Taxi on hyvin selkeä käyntikorttisivusto jossa on erikseen hinnoittelusivu. Tarkoituksena oli tarjota ulkomaalaisille helppo ja kivuton tapa tehdä kyytivaraukset verkossa. Tätä varten koodattiin oma lomakepohja joka toimii Lapland Taxin toimintoihin.

 

Lisäksi tehtiin vielä omat sähköpostipäätteet toimimaan oman gmail-osoitteen takaa. Alkuperäinen sivusto oli https://lapland-taxi.fi, mutta nykyisin toimii myös https://laplandtaxi.fi ilman väliviivaa.

 

TIESITKÖ?

Jos sinun yrityksesi nimi tai toiminimi on rekisteröity esimerkiksi nimellä ”Lapin taksi”, sinulle kuuluu tällöin Suomen lakien mukaisesti verkkotunnus ”https://lapintaksi.fi”. Jos tämä on varattu kolmannen osapuolen ansiosta, voit tehdä trafin sivuilla selvityspyynnön jonka avulla sinulle luovutetaan verkkotunnusavain sen ostaneelta osapuolelta.

 

Voit tehdä testin onko sinulle kuuluva verkkotunnus jonkun muun käytössä tai varauksessa sivustolta https://hostingpalvelu.fi .

 

Lapland Taxi tunnetaan alueella myös Empun taksina.