PALVELUT

Verkkosivut ja markkinointi

Verkkosivut

Vuosien kokemuksella

Lourun vakaa pohja muodostuu vuosien kokemuksista suunnittelun ja järjestelmien pyörittämisen saralla. Lue lisää projekteistamme ja tutustu asiakkaisiimme!

MIKSI LOURU?

Yrityksille ja yksityisille

Kaikilla on eri tarpeet. Teemme kartoituksen pyyntösi mukaisesti, teemme toimintasuunnitelman ja tarjouksen haluttujen palveluiden mukaisesti.

 

Meidän tähtäimessä on luoda upeita, personoituja ja responsiivisia verkkokokonaisuuksia, jotka saavat asiakkaasi vakuuttuneeksi heti ensisilmäyksellä. Aluksi kartoitamme tarpeesi yhdessä Louru-tiimin kanssa.

 

Verkkosivujen lisäksi teemme kotiverkkoja, yritysten verkkoympäristöjä, pilvipalveluita, video- ja äänituotantoa sekä paikallismarkkinointia infonäytöissä Ylläsjärven ja Äkäslompolon alueella.

Pyydä tarjous

Kaikki projektit on erilaisia ja hinta määräytyy osien mukaisesti. Mutta tällä tavoin alotethaan!

  • Kartoitetaan tarpeesi sivustosta ja markkinoinnista

  • Suunnitellaan ja tehdään logo useisiin käyttötarpeisiin tai päivitetään vanha ilme nykyaikaisemmaksi

  • Suunnitellaan ja toteutetaan kaikki markkinointimateriaali sosiaalisen median kanavia ja printtimediaa myöten. Mitä vain!

  • Verkkokaupan toteutus

Yleisiä kysymyksiä

Käymme läpi tarpeesi ja teemme sinulle ehdotelman sivustopaketista. Ehdotelmaan saat lisätä asioita tai ottaa asioita vapaasti pois.

Tavoitteenamme on luoda kanssasi sellainen suunnitelma verkkonäkyvyydellesi ja -mainonnallesi, josta sinä hyödyt parhaiten.

Totta kai saat. Meiltä saat halutessasi tunnukset sitä varten. Ajatuksenamme olisi kuitenkin, että kanavien ylläpito jäisi sinun harteiltasi mahdollisimman vähäiseksi. Näin sinä voit keskittyä siihen, missä olet paras.

 

Tarjoamme teknisen ylläpidon jokaiseen tekemäämme sivustoon vuosihinnan turvin. Sivuston valmistumisen jälkeen teemme sisältö- ja ulkoasupäivityksiä tuntihinnoittelumme mukaisesti.

Voidaan! Lisämaksusta sisällytämme kuukausihintaan kaikki verkostot, johon haluat aukioloaikasi päivittyvän haluttuina päivinä. Verkostoja ovat esimerkiksi Facebook, Google sekä paikalliset verkot kuten Yllästieto.

 

Tätä varten tarvitsemme sinulta vain tiedon, koska aukioloajat päivittyvät.

Yleisesti teemme viiden vuoden sopimuksia kerralla. Kun sivustot on valmiit, perimme vain kuukausihintaa sen jälkeen ja pidämme yllä sivustoasi. Viiden vuoden jälkeen teemme kartoituksen, ja mikäli et halua muutoksia nykyisiin sivustoihisi silloin, voimme jatkaa hyväksi todetulla matkalla.

 

Kuitenkin, kaikki sivut ei ole tarkoitettu olemaan verkossa viittä vuotta, eli sopimuksen pituus määritetään aina tapauskohtaisesti.

Hakukoneoptimoinnilla parannetaan sinun yrityksesi näkyvyyttä ja löydettävyyttä verkossa. Mitä paremmin optimoimme sivustosi, sen helpommin sinulle löytyy ostovalmiita asiakkaita.

Hakukoneoptimointi on monipuolinen toimenpide, mihin liittyy suuri määrä kokemusta ja alan ymmärrystä.

Optimoinnin myötä myös verkossa tehtävä markkinointi alkaa kannattaa, kun sellaiset ihmiset löytävät yrityksenne, jotka ovat kiinnostuneet tarjoamistanne palveluista.

Pähkinänkuoressa hakukoneoptimoinnin tulokset ovat:

  • Esiintyä korkeamma Googlen hakutuloksissa kuin kilpailijasi
  • Saada ostovalmiita tai ostoaikeissa olevia asiakkaita sivustollesi
  • Saada asiakkaat tilaamaan tai ottamaan teihin vaivattomasti yhteyttä verkon kautta
  • Kasvattaa yrityksen tunnettavuutta

 

Hakukoneoptimointi vaatii myös asiakkaalta aktiivisuutta, mutta nopeisiin tuloksiin pääsee tekemällä Google & some-markkinointia.

No ei ainakhaan. Kaikkeen löydämme takuulla ratkaisun tavalla, mistä sinä hyödyt parhaiten. Ota rohkeasti yhteyttä!

SELKEYS

Selkeä ja helposti käytettävä sivusto on ensisijaisen tärkeää nykyaikana.

TYYLI

Jokainen sivu saa hiotun, nykyaikaisen ulkokuoren joka vakuuttaa kävijäsi.

TOIMIVUUS

Tavoitteena toimivuus niin työpöytäkäytössä kuin mobiilillakin selatessa.

Ota yhteyttä niin porisemma!