PALVELUT

Sisäverkot ja laitteet

WIFI & VERKKOLAITTEET

Asennukset verkoista tietokoneisiin

Meinaako pätkiä verkko kämpilä? Juniorila lentääpi ohjaimet seihnään?

 

Rakennamme varmatoimisia verkkoympäristöjä koko Lapin alueella. Meiltä saat kokonaisvaltaisen kartoituksen verkkoympäristöstäsi, ja teemme sinulle tarjouksen sen parantamiseksi.

 

Olipa kyseessä sitte valokuitu, 4G tai kuparitein tulevat yhteydet, meiltä löytyy ratkaisu kaikkeen. Turvallisen verkon lisäksi saat myös työkalut, jolla voit seurata työpaikan tai kotiverkkosi toimintaa.

Meiltä saat myös avun kodin valvontalaitteiden etähallintaan, sekä tarvittaessa myös kameravalvontajärjestelmät. 

 

Olemme myös TP-LINK, Reolinkin, Microsoft Officen, Google Workspace ja Adoben virallinen jälleenmyyjä.

Muista kotitalousvähennys

Tiesiks, että IT-palveluista tulevat kulut saa laittaa kotitalousvähennykseen?
Kun ostat IT-palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Mistä vähennystä sitten saa?
IT-henkilöiltä tilattu kotona teetetty tieto- ja viestintätekniikkaan liittyvien laitteiden asennus ja kunnossapitotyöt oikeuttavat kotitalousvähennykseen.

Näitä on esimerkiksi:
-Tietokoneen asennus- ja opastustyö
-Tietokoneohjelmien asennus ja päivitys, sekä ohjelmien ja tiedostojen virustarkistukset
-Tietoverkon laitteiden asennustyöt

Lue lisää: vero.fi

Palvelut

Palveluhinnasto

Tilaa asennus tai laite

REFERENSSIT

Ylläsjärven valokuituverkko

Rakensimme Ylläsjärven valokuituverkon kesällä 2020. Louru teki yli 200 sisäverkon asennusta hankkeen aikana, käyttäen TP-LINK tuotteita. Useat taloudet ottivat myös lämmönsäätelyjärjestelmän, kameravalvontajärjestelmän, sekä muita kiinteistön valvontaan tarvittavia lisälaitteita käyttöön.

 

Ylläsjärven kyläverkko on rakennettu käyttäen GPON-kuituteknologiaa ja mahdollistaa nykyisellä kokoonpanolla 1000 / 1000 yhteyden.

 

Loimme myös markkinointivideon tavoittaaksemme Ylläsjärven alueen mökinomistajat ja paikalliset.

Hiihtokeskus Iso-Ylläs

Hiihtokeskus Iso-Ylläs laajensi valokuituverkkonsa jokaiseen kohteeseen tunturissa, jokaista hissikoppia myöten. Rakensimme yhden yhteisen yritysverkon, jonka alta löytyy kaikki yrityksen laitteet sekä konfiguroimme kaikki tarvittavat etälaitteet, esimerkiksi tykkien etähallintaa varten.

 

Omada Cloud -etähallinta näyttää reaaliajassa verkon toiminnan, sekä ilmoittaa jos jokin verkon laite ei toimi toivotulla tavalla.

Ylläs Ski Resort Louru Oy