PALVELUT

Kuvaus- ja äänituotanto

KUVASSA TUHAT SANNAA, VIDEOSSA ENÄMPI

Kuvaus- ja äänipalvelut maasta ja ilmasta. Paikallisesti.

Tarviks sie komeaa kuvvaa maasta, taihvaalta tai pinnan alta? Mithään uimareita met emmä ole, mutta meiltä saat kuvauspalvelut paikallisesti.

Kuvauksen lisäksi teemme myös editoinnin. Meiltä löytyy myös rautaisia ammattilaisia toimittamaan musiikit ja äänet videoosi. Saat videosi kaikkiin tarvitsemiisi muotoihin samalla.

Meiltä löytyy myös toimivaksi todettua osaamista myös podcast-puolelta. Tuottamamme podcastit ovat keränneet yli 100 000 kuuntelukertaa.

Videokuvaus

Videokuvauksia suoritetaan paikallisesti yhdessä Tuomas Kurtakon kanssa. Olemme tehneet lukuisia videoita vuosien varrella. Teimme laajasti kuvauksia myös infonäyttöjä varten Yllästunturin yrittäjistä.

 

3D-animointi luonnistuu myös!

Kuvauksissa käytämme:

Drone-kuvaus

Dronen lennätystä varten meillä on kaartissa Tomi Kurtakko, joka on lisensoitu ilmakuvaaja. 4K-videot tai laajat still-kuvat haluamastasi kohteesta tai alueesta onnistuu. Ennen kuvausta kuitenkin suoritamme normaalin tarkastuksen, jos kohde on poikkeusalueella. Kaikki lennot toimitetaan luvanvaraisesti.

Ilmakuvauksissa käytämme:

Äänitykset

Kuvan lisäksi hoidamme myös äänituotannon kuvauksissa ja tämän editoinnin. Editoinnin mestarina toimii Ville Korhonen, joka tunnetaan paikallisesti parhaiten Korh. -orkesterin vetomestarina. Ville on editoinut mm. Sampo Kaulasen “Sampon Taonta” -podcastin ja luonut tähän myös äänimaiseman käsikirjoituksineen.

Äänituotantoa tehdään taustamusiikista podcasteihin.

Kalustona toimii:

Esimerkkejä videoprojekteista & animoinneista

Levi Camp 531 Live 6.5.2023

Louru 6.5.2023 15:40

Met pistämä kuvat ja äänet pakethiin