REFERENSSIT

Työmme

MONIPUOLISUUS KUNNIAAN

Mietteitä matkan varrelta...

Jo lyhyenkin elon aikana ollaan saatu aikaan rohki mukavasti projekteja. Louru perustettiin 2019 syksyllä, mutta nyt kolmen ensimmäisen vuoden aikana olemme saattaneet noin 80 verkkosivuprojektia finaaliin.

 

Ohjelmapalveluyrityksille olemme rakentaneet varausjärjestelmiä käyttäen Bokunia, Moderia, Johkua, FareHarboria, uRent:iä ja WooCommercea.

Lisäksi olemme tehneet laajoja verkkoympäristöjä niin isojen kuin pienien yritysten käyttöön. Verkkoympäristö oikeilla työkaluilla nopeuttaa arkista aherrusta, kun aika ei pala hitaisiin tietokoneisiin, tulostimiin tai verkkolaitteisiin. Lisäksi verkon turvallisuus on korkealla tasolla ostamalla meidät ylläpitäjäksi. Meiltä saa myös etäyhteydet työkoneisiin, jolloin ongelman sattuessa voit soittaa meidät käymään koneellasi etänä tarkastamassa tilanteen.

 

Tilatessasi toteutuksen meiltä et saa ainoastaan tyylikkäitä ja toimivia sivustoja, vaan me kartoitamme myös muut tarpeesi. Pohdimme työarkeasi ja tarjoamme työkaluja helpottaaksemme hommiasi tarjoamalla esimerkiksi pilvi-, sähköposti, Office 365-, sekä verkkoympäristöpalvelut.

Lisäksi pohdimme sivuston työstössä, minkälaisilla markkinointitoimenpiteillä sinun konseptisi saisi enemmän kävijöitä ja maksavia asiakkaita.

 

Lisäämme referenssejä hiljalleen sivustolle luettavaksi. Klikkaa logosta lukeaksesi asiakasprojekteista tarkemmin.

Verkkosivut

Vuosien kokemuksella

Lourun vakaa pohja muodostuu vuosien kokemuksista suunnittelun ja järjestelmien pyörittämisen saralla. Lue lisää projekteistamme ja tutustu asiakkaisiimme!

Videotuotanto

Nykyaikaista markkinointia videoiden avulla

Levi Camp 531 Live 6.5.2023

Louru 6.5.2023 15:40