Keissi #9

Meän Porot

Porosafareita Lainion maisemissa tarjoava Meän Porot, sai meiltä uudet verkkosivut

Meän porot logoLouru Oy

Seuraa Meän Poroja!

Autenttinen poroelämys koko perheelle

Olipa se seki kerta, ko Uusitalon Martti pirhautti uuela älypuhelimela ja kyseli, saisko semmoset järkevät nettisivut meiltä. Heti kolmen vartin kuulumisten vaihon jälkheen sovithiin, että tekasema heile komean käyntikortin verkkoon.

 

Meän Porot tarjoaa porosafareja ja kokemuksia Lainion maisemissa. Martti on ollu elämänsä poromies, ja tämä näkkyy heän tarjoamissa palveluissa. Son aina hatun noston arvonen homma, ko poron saapi reenattua niin, että kyytiin uskaltaa turistiaki ottaa.

 

Mutta en ole kuullu toimivasta pisneksestä ilman naista. Tuija on tämän yrityksen kantava voima, joka hoitaa kaikki juoksevat asiat ja ennättää vielä safareitakin vetämään. Safarin päätteeksi täältä saa mukaan niin nipullisen tarinoita, kuin paikan päällä maistuvat lätyt, kahvit ja makkarat.

 

Verkkosivustoista haluttiin rakentaa rauhallinen ja Lapin maisemmaan sopiva kokonaisuus. Eipä aikaakhaan, ko meän Janika otti homman haltuun ja suunnitteli heille toimivan, informatiivisen verkkosivuston.Käypä tutustumassa tarkemmin, lähe sieki käyhmään mukka poroila!

Kuvat: Kota Collective