Keissi #8

Cabins Lapland

Majoitusta Ylläsjärvellä tarjoava Cabins Lapland sai meiltä uuden logon ja verkkosivut

Cabins Lapland

Seuraa Cabins Laplandia

Cabins Lapland vuokraa useita kohteita Ylläsjärven kylässä

Onko mökkivuokraus sivussa mithään järkeä, jos nettimökit, booking.comit ja muut on olemassa?

Vastaus on helppo. Kyllä.

Verkkosivuston luominen pelkästään mökeille on fiksu tapa edistää myyntiä. Hakukoneoptimoinnilla ja Google-markkinoilla saat hiljaisetkin viikot myytyä pienellä investoinnilla helpommin, kun asiakas törmää niihin jopa vahingossa.

Mitä useampi mökki, sen hankalampi niitä on vuokrata. Tämän huomasi myös Cabins Lapland. Mökkisivut on yleisesti käyntikortti-tyylisiä, mistä löytyy mökin ominaisuudet, hinta ja varausmahdollisuus.

Käyttäen pelkästään vaikkapa booking.comia on hankalaa suoriutua hyvin kaikkein haetuimmalla alustalla (Google), kun markkinoinnin voi kohdistaa vain booking.com verkkosivustolle. Asiakas myös harvoin hakee suoraan annetulla mökin nimellä, mutta Google Ads mahdollistaa meidän päättävän, millä sanalla asiakas löytää palvelun.

 

Cabins Lapland palvelee Ylläsjärvellä. Heillä on neljä upeaa mökkiä vuokrauksessa Ylläsjärven kylän välittömässä läheisyydessä, eikä rinteisiin ja gondoli-hissille ole kuin alta 5 kilometrin matka. Jos sie haet tunnelmallista, rauhallista ja laadukasta majoitusta, on tässä vahva suositus!