Keissi #7

Jounin Kauppa

Suomen suosituin K-market! Teimme heille verkkosivut, laajasti videotuotantoa mm. infonäyttömainoksia ja kuvattiin jopa moniosainen Youtube-sarja

Lapin tunnetuin kyläkauppa

Jounin Kaupan sivusto laitettiin pystyyn kesäkuussa 2019. Sosiaalisessa mediassa kauppa on tehnyt melkoista jälkeä, tehden heistä yhden Suomen suosituimman kanavan suomalaisten keskuudessa, mutta verkkosivut uupuivat.

Verkkosivut on monesti se kanava, mihin ei löydy ylläpitäjää. Paiskattiin kättä yhteen yhteistyön merkiksi, ja Louru pitää huolta verkkosivuston jatkuvasta ylläpidosta niin informaation, kuin sisällön puolesta.

Pian verkkosivujen jälkeen tehtiin kaupalle myös videotuotantoa, niin mainoksia kuin Youtube-sarjakin. Tässä muutamia katsottavaksi.

Verkkosivu itsessään tehtiin yhdessä Anssin, Oskarin ja Jannen voimin huikealla aikataululla. Logot oli valmiiksi tehty oululaisen Annen puolelta, kenen nerokkaita graafisia kokonaisuuksia pääset ihailemaan täältä.

Pelkästään jo hyvä logo auttaa suunnattomasti verkkosivuston suunnittelussa ja toteutuksessa.

Jounin Kaupalta tulee tasaisin väliajoin mielenkiintoisia, nerokkaita ulostuloja. Näitä pääset seuraamaan heidän IG / FB sivuilta.

 

Logo: Elovisual