Keissi #6

Powerun Adventures

Husky-ajeluita Ylläksellä tarjoava Powerun Adventures sai meiltä uudet verkkosivut ja infonäyttöjen mainostuotantoa

Powerun Adventures

Tämän palkitumpaa koiravaljakko-yrittäjää et alueelta löydä! Riku ja Sanna Setälä ovat kumpikin lajissa mestareita ja koirien ammattimainen hoito, sekä käsittely näkyy välittömästi farmille saapuessa. Heillä on yli 60 koiraa, joista jokaisesta on opetettu juoksemaan omassa roolissa.

 

Powerun Adventures toimii Luosussa, joka on Äkäslompolon ja Ylläsjärven välillä. Heille rakennettiin verkkosivu joka luo varman tunteen asiakkaalle heti kättelyssä. Asiakaspolku rakennettiin selkeäksi, koska Powerun poikkeuksellisesti tarjoaa myös aktiviteettejä kesän aikaan.

 

Verkkosivuston lisäksi rakensimme Bokun-järjestelmäintegraation sivustolle, jonka avulla asiakas voi varata oman valjakkoretken hyvissä ajoin. Bokun kuitenkin otettiin jälkeen pois käytöstä, koska se ei ollut oikea työkalu myynnin edistämiseksi vaan teimme muutoksia.

Loimme haluttuja elementtejä myös verkkosivustolle, kuten esittelyvideon Rikun kuvaamista videoista, karttaelementtejä sekä toimme asiakkaiden arvostelut luettavaksi muillekkin, jotka automaattisesti päivittyvät.

Rikun ja Sanna Setälän huskytarinoihin pääset käsiksi täältä. Seuraa koirien elämää heidän facebook & instagram sivuilla!