Keissi #3

Ramis Huskies

Husky-ajeluita Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa! Teimme heille logon, verkkosivut ja infonäyttöjen mainostuotantoa

Koiravaljakkojen vauhdin hurmaa!

Ramis Huskies on alueen pitkäaikaisimpia huskysafari-yrittäjiä, jotka ovat toimineet Lainiolla jo vuodesta 2001.

Ramis Huskies on ylläpitänyt verkkosivuja vuodesta 2005 ja päivittänyt näitä tekniikan ja laitteiden kehittyessä. Viimeisin päivitys tehtiin jouluna 2019, jolloin tehtiin heille ns. One-pager sivusto. One-pager tarkoittaa siis yhden sivun verkkosivua, joka soveltuu erittäin hyvin jos käyttäjät ovat yli 80% mobiili- ja tablettikäyttäjiä. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö se toimisi hyvin tietokoneella – päin vastoin.

Alkuun tehtiin uusi layout, minkä jälkeen loimme iloiset elementit kuvastamaan kuvankaunista Lappia sekä iloisia valjakonvetäjiä. 

Jälkikäteen tehtiin Bokun-integraatio sivustolle, joka auttaa tuomaan myyntiä. Kun verkkosivu on suomen kielen lisäksi optimoitu englanniksi, auttaa se suuresti tuomaan kansainvälistä yleisöä verkkosivuille tekemään varauksia.

Rami’s Huskies on ainoa safariyritys joka saa ajaa valjakoilla Pallas-Yllästunturin Kansallispuistossa. Voit seurata koirien elämää Rami’s Huskiesin Facebook & Instagram sivustolla

Sivuston lisäksi optimoimme myös Google My Business -palvelun jota pidämme asiakkaan puolesta yllä. Lisäksi Google Ads -palvelulla saimme lisäliikennettä aikaan pienellä investoinnilla, joka muuttui nopeasti myynniksi oikean asiakaspolun avulla.

20-vuotisjuhlan kunniaksi tehtiin myös videotuotantoa yhdessä Lourun vakikumppaneiden, Tuomas ja Tomi Kurtakon kanssa. Vilkaise video!