Keissi #4

JemesSport

Urheiluvälineliike ja vuokraamo Ylläsjärvellä, teimme heille laajan brändiuudistuksen

JemesSport Louru Oy, Työmme

Seuraa JemesSportia!

Välineet kaikkeen urheiluun Ylläksellä!

Ylläsjärven kattavin valikoima urheiluvaatteita ja varusteita! JemesSport on monille tuttu liike Taiga-rakennuksen yhteydessä rinteiden alapuolella. 

 

JemesSportin ensimmäiset verkkosivut tehtiin vuonna 2012 kun mobiililaitteet eivät olleet vielä niin suosittuja verkkoselailussa. Kuitenkin vuonna 2014 alkoi yleistyä verkkosivujen selaaminen mobiililaittein, joka vaati myös JemesSportilta julkaistavan responsiiviset verkkosivut.

 

Alkutalvesta 2020 loihdittiin uudet verkkosivut Jemekselle, jonka tarkoitus on toimia käyntikorttisivustona. JemesSportin palvelut alkoi laajentua ja käyttöön otettiin ensimmäistä kertaa verkkovarausjärjestelmä Rentle. Rentle oli vastikään julkaistu tuolloin ja kyseessä oli järjestelmän pilotointi. Järjestelmä on yhä kehityksessä, mutta osoittautunut hyväksi työkaluksi erityisesti kesän ja pyörävuokrausten tekemiseksi.

JemesSportille tehtiin uusi brändiuudistus, joka piti sisällään kokonaan uuden materiaalipankin uusin logoin, printtituottein ja painolehtisten kera. 

 

Tutustu Jemeksen sivuihin vasemman puolen linkistä. Uusimmat tarjoukset ja kuulumiset löydät JemesSportin Facebook & Instagram sivuilta.